Hollywood 9. september 2009

Jennifer Aniston: Nye bryster i frokostpausen

Skuespillerens barm er pludselig vokset betydeligt ved hjælp af et helt nyt vidundermiddel
Bedøm selv – har stjernen fået tilføjet lidt ekstra fylde til babserne?
Bedøm selv – har stjernen fået tilføjet lidt ekstra fylde til babserne?
Foto: All Over

Mændene fik lidt ekstra at vende hovedet efter, da Jennifer Aniston luftede sine nye store babser, der ser ud til at være en hel bh-størrelse større end dem, hun havde fået af sin skaber.

- Jeg er sikker på, at Jen har fået Macrolane-indsprøjtninger, røber en kilde tæt på skuespilleren.

Det er et helt nyt indgreb, som kan overstås i frokostpausen. I stedet for at få implantater sprøjter kirurgen bare et stof ind i brysterne. Desværre holder de nye babbelutter ikke mere end et år. Så skal barmen fungere som nålepude igen, for at få dem pustet op.

Den 40-årige lækkerbisken har lidt problemer med at holde på mændene, men bruger nu ekstreme metoder, for at holder sig smækker

Ud over det nye forparti træner hun som en sindssyg for at holde den slanke linje. Men hun er en travl dame, så for at nå motionsprogrammet står hun op klokken 3 om natten for at løfte vægte.

- Det har alt sammen ført til, at hun føler sig bedre tilpas end hun har gjort i mange år, fortæller en af hendes venner.

Hvis du er helt vild med Jennifer og "Venner", kan du læse de bedste citater fra serien, teste dig selv og meget mere her. (www.kigind.dk)

Sponsoreret indhold