Hollywood27. februar 2008

JENNIFER ANISTON: I CØLIBAT

Den lækre ”Friends”-stjerne siger, hun ikke har haft sex i et halvt år, og hun har planer om at fortsætte sin afholdenhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/jen-colibat-stort-jpg.jpg

I TV-serien "Friends" spiller hun Rachel, som bl.a. har en hed affære med en italiener. Hun afprøver også sexfantasier med Ross, og på et tidspunkt scorer hun sin assistent. Men i virkeligheden er det småt med lagengymnastikken for Jennifer Aniston.
Hun har faktisk levet i cølibat i de seneste seks måneder. Hendes plan er, at hun vil fortsætte sin afholdenhed, indtil hun finder "ægte kærlighed".

En kilde har fortalt: - Jennifer har gjort det klart for de mænd, som hun dater, at hun ikke er interesseret i engangsknald og affærer. Hun sparer sig, indtil hun finder den ægte kærlighed. Hun leder efter en mand, som vil elske hende for den person, hun er og ikke det faktum, at hun er berømt. Hun er ikke interesseret i sex bare for at få sex, siger kilden.

Jennifers fem år lange ægteskab med den eftertragtede steg Brad Pitt endte med en skilsmisse i 2005. Siden da har hun haft kortvarige forhold til Vince Vaughn, den britiske model Paul Sculfor, og der har været rygter om, at hun har haft et forhold til "Sex and the City"-stjernen Jason Lewis.

Ifølge det amerikanske Star Magazine har 39-årige Jennifer fået nogle af sine æg frosset ned og dermed forlænget sin mulighed for at blive mor.

Mange har talt om, at stjernen er ved at være godt skruk, og det hjælper ikke på sagen, at eksmanden og hans nye viv, Angelina Jolie, på meget kort tid har fået stablet en stor børneflok på benene. Parret har netop offentliggjort, at Angelina er gravid med parrets femte barn. Det er kun anden gang, hun venter sig, men Brad og Angelina har tre adoptivbørn sammen.

Sponsoreret indhold