Hollywood13. maj 2008

JENNIFER ANISTON: FALDET FOR TRUSSETYV

Skuespilleren er smaskforelsket i sangeren John Mayer, som er berygtet for sine mange forhold til smukke superstjerner
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/anistontrussetyvstort-jpg.jpg

Jessica Simpson, Cameron Diaz og Minka Kelly. Det er bare nogle af de hotte Hollywood-stjerner, som 30-årige John Mayer tidligere har været involveret i. Nu har han sat kløerne i Jennifer Aniston, som ifølge hendes venner er helt skudt i den ni år yngre charmør.

- Hun er virkelig vild med John, og den store aldersforskel generer hende overhovedet ikke, siger en af skuespillerens venner ifølge Kig Ind.

Jennifer og John skulle efter sigende have mødt hinanden gennem Sheryl Crow, der har leget Kirsten Giftekniv og arrangeret en date mellem turtelduerne.

Amorinerne blomstrede med det samme, og parret har siden e-mailet med hinanden i en længere periode, inden de for nylig tilbragte et par romantiske dage sammen i Miami, hvor Aniston i øjeblikket er i gang med at indspille filmen "Marley & Me" med Owen Wilson.

Det nyforelskede par brugte en masse tid på at ligge og nusse ved poolen og aftenerne på at spise romantiske middage med lange dybe samtaler.

- Han har altid syntes, at hun virkede som en sjov og spændende pige, siger en kilde tæt på sangeren, mens han selv kort efter miniferien gav udtryk for, at han er mere end almindeligt glad for tiden.

"You're body is a wonderland"-sangeren skulle da også have vist sin forelskelse i skuespilleren ved at købe store, dyre blomsterbuketter dagligt under deres romantiske miniferie.

Sponsoreret indhold