Hollywood 12. april 2008

JENNIFER ANISTON: BABY OG NYE BABSER

Den tidligere ”Friends”-stjerne vil fejre sin runde fødselsdag med nye bryster og en adoptivsøn

11 Februaer 2009 runder Jennifer Aniston et skarpt hjørne. Hun fylder 40 år. Og ifølge kilder tæt på skuespillerinden, har hun tænkt sig at fejre milepælen med at ændre sit liv markant.

En af de ting der skal ske er, at hun vil være mor. Derfor har hun tænkt sig at adoptere en søn. Dernæst vil hun have silikone i brysterne, så hun kan forøge størrelsen af sine nuværende b-skåle.

Ifølge en ven, har det intet med midtvejs-krise at gøre, selvom man nemt kunne forledes til at tro det.
- Det er faktisk det modsatte. Hun har det fantastisk godt med sig selv, og derfor vil hun have sin krop til at stemme overens med hendes sindstilstand. Hendes numse er stadig i fin form, men hun synes, at brysterne trænger til et løft.

Jennifer, der aldrig har fundet lykken efter sit mislykkede ægteskab med Brad Pitt, som sluttede i 2005, føler også, det er på tide, at hun tager en beslutning om, hvorvidt hun skal være mor.

- Hun er et sted i sit liv, hvor hun kan give en lille dreng et godt hjem. Hun har aldrig haft det bedre både fysisk og psykisk. At blive mor er det helt rigtige for hende lige nu, siger kilden.

Sponsoreret indhold