Hollywood4. juni 2014

- Jeg tror ikke, det bliver en republikaner

Chelsea Clinton hemmelighedsfuld om kommende barns køn
Af af
34-årige Chelseas forældre, Bill og Hillary, er begejstrede ved udsigten til at blive bedsteforældre.
34-årige Chelseas forældre, Bill og Hillary, er begejstrede ved udsigten til at blive bedsteforældre.
 Foto: All Over34-årige Chelsea Clinton, der er datter af USA's tidligere præsident og udenrigsminister Bill og Hillary Clinton, fremviste en flot voksende mave, da hun forleden gik en tur i New York City.

Chelsea og ægtemanden Marc Mezvinsky bliver forældre senere i år, men de har hidtil holdt det i den nærmeste kreds, hvad køn deres kommende barn har.

Rent politisk er datteren af USA's demokratiske power-par dog ikke i tvivl om det kommende barns ståsted.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/00ef278c479244cb806fa52bdbe7a142.jpg


Chelsea Clinton nedkommer senere i år. (Foto: All Over)

- Jeg vil blive meget overrasket, hvis mit barn vokser op og stemmer på blå blok, sagde Chelsea Clinton, da hun under et interview blev spurgt om, hvordan hun ville reagere, hvis hendes barn endte som republikaner.

Hun fortalte under samme interview om, hvordan hun følte stor kærlighed fra sine forældres side til trods for deres respektive hektiske karrierer.

- Jeg tvivlede aldrig på, at jeg var den vigtigste person i mine forældres liv, og det tvivler jeg fortsat ikke på. Selv da min far var ude i en meget hektisk 13 måneder lang valgkamp satte de en store ære i, at vi spiste sammen som en familie om aftenen, og de har bragt store ofre for min skyld, siger Chelsea.

Om barnet går ind i politik ligesom mormor og morfar er ikke vigtigt.

- Jeg håber, at barnet kommer til at sætte et aftryk på verden, men om det bliver på den ene eller anden måde er ikke vigtigt for mig, siger Chelsea Clinton.

Sponsoreret indhold