Hollywood5. januar 2016

Justin Bieber har fået ny frisure: - Jeg ligner en komplet idiot

Den canadiske popsanger har fået en ny frisure, men det er ikke noget, han jubler over. Han mener nemlig selv, at han ligner en komplet idiot og har allerede proklameret, at håret skal laves om i morgen

Justin Biebers mange frisurer

Han har prøvet både at have mørkt og hvidt hår – og nu har den canadiske popsanger Justin Bieber så forsøgt sig med en helt ny – og noget mere anderledes – frisure.

Han har nemlig fået såkaldte ’cornrows’, men de ellers så populære fletninger er ikke noget, der vækker jubel hos popsangeren. Han synes nemlig ikke, at frisuren klæder ham.

- Hailey (er det mon Justin Biebers kæreste?) fik mig til at få cornrows…. som en komplet idiot, de ryger i morgen, stol på mig Danny, skriver Justin Bieber som kommentar til et billede af sin nye frisure, som han for nylig lagde på sin Instagram-profil.

Som ’What Do You Mean’-sangeren selv skriver, er det Hailey Baldwin, der har valgt at flette sangerens hår.

I galleriet øverst i denne artikel kan du se et stort galleri med de mange forskellige frisurer, som Justin Bieber har haft.

Den 19-årige Hailey Baldwin, der er datter af Hollywood-stjernen Stephen Baldwin, har de sidste par dage opholdt sig i det eksotiske paradis St. Barts, hvor også Justin Bieber er – og de begge hygger sig gevaldigt.

Og specielt ét billede, hvor de to unge mennesker kysser, har fået flere til at spekulere i, om Justin Bieber og Hailey Baldwin er det nye, hotte par.

Det er ikke første gang, at Hailey Baldwin og den canadiske superstjerne er blevet kædet sammen. For omkring et år siden var der også gang i rygterne om, at parret var mere end blot venner.

Dengang afkræftede begge dog.

- Vi er bare venner. Jeg har kendt ham meget længe. Siden, at jeg var omkring 13 år, sagde Hailey Baldwin til E! News.com.

I galleriet øverst i denne artikel kan du se et stort galleri med de mange forskellige frisurer, som Justin Bieber har haft.

Hailey made me get corn rows like an absolute douche bag, these will be off tomorrow trust me Danny

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

4. Jan 2016 kl. 11:35 PST

Sponsoreret indhold