Hollywood31. januar 2016

Mariah Carey om ring: Jeg kan knapt løfte armen

"We Belong Together"-sangerinden åbner op om sin nylige forlovelse og den enorme diamantring, hun har fået af milliardærkæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mariah-carey-james-packer.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er svært at overse sangdivaen Mariah Careys enorme diamantring, som markerer forlovelsen med rigmanden James Packer. Nu åbner sangsilden op om forlovelsen og den ualmindeligt værdifulde ring til E! News.

- Jeg har det fantastisk, bedre end nogensinde, fortalte en strålende Mariah Carey til underholdningsmediet.

Den 45-årige sangerinde, som tidligere har været gift med Nick Cannon og Tommy Mottola, kunne også afsløre, at der var tale om et meget romantisk frieri fra den australske forretningsmand James Packer.

Og den stenrige forretningsmand havde altså heller ikke sparet på regningen, da han skulle finde den perfekte forlovelsesring til sin kommende hustru. Valget faldt på en enorm 35-karat diamantring.

- Den er så stor, at jeg ikke kan løfte armen!, lød det jokende fra "Without You"-sangerinden og fortsatte:

- Ej, men det er en ordentlig sten.

https://imgix.seoghoer.dk/mariah-carey-ring.jpg

Mariah Careys tunge forlovelsesring. (Foto: All Over Press)

Mariah Carey gik sidste år fra rapperen og komikeren Nick Cannon, som hun har tvillingerne Monroe og Morroccan sammen med. De to havde været gift siden 2008.

Også James Packer har tidligere holdt to store bryllupper, og sangdivaen synes derfor heller ikke, det kommende ægtepar behøver et kæmpe fælles bryllup.

- Vi holder ikke et stort bryllup, for han har holdt to store bryllupper, og jeg har også holdt stort bryllup. Vi vil hellere holde det smukt og ydmygt, fortæller sangerinden til E! News.

Stort galleri med Mariah Careys look-a-like:

Mariah Carey look-a-like

Sponsoreret indhold