Hollywood11. oktober 2015

Caitlyn Jenner: - Jeg føler mig selvsikker

Realitystjernen taler åbent om sin nye selvsikkerhed

Caitlyn Jenner før og nu

Da Caitlyn Jenner i juni i år fortalte hele verden, at hun var transseksuel, blev hun hurtigt et hedt samtale emne over det meste af kloden.

Men bagsiden af medaljen måtte hun også tage med. Caitlyn var nemlig blevet et yndet motiv for de mange paparazzi-fotografer i Los Angeles.

Heldigvis for Jenner, så kunne hun slippe for fotografernes blitzlys, da hun var på weekendtur med andre transseksuelle.

En tur, som hun har fortalt om i realityserien "I am Cait".

Se klippet, hvor Caitlyn fortæller om den frihed hun følte på sin weekendtur, i bunden af artiklen.

På turen med de andre transseksuelle kvinder, fortæller Caitlyn også åbent om, hvordan hun føler sig ufatteligt selvsikker som kvinde.

- Jeg føler mig selvsikker og komfortabel med at være mig selv, men det er skræmmende. I LA er jeg fulgt af medierne, og der er intet privatliv, og det er klart, for jeg har gjort min forandring meget offentlig. Det kan drive en til vanvid.

Hvis du vil se, hvordan hele weekendturen går for Caitlyn Jenner og de andre transseksuelle, så skal du se med i aften, når TLC Danmark viser det tredje afsnit af realityserien "I am Cait" kl. 22.00.

I galleriet i toppen af artiklen finder du mange flere billeder af Caitlyn Jenner - Både fra før og efter hun valgte at stå frem som transseksuel.

Sponsoreret indhold