Hollywood23. februar 2015

Jared Leto skal fedes op

Oscar-vinderen skal tage en masse kilo på til kommende rolle
Jared Leto skal fedes op til kommende rolle.
Jared Leto skal fedes op til kommende rolle.
 Foto: All Over PressDe fleste kure handler om at tabe sig.

Men for skuespilleren Jared Leto er det lige omvendt. Han skal nemlig tage en masse kilo på, fordi han skal spille rollen som Jokeren i den nye superskurkefilm "Suicide Squad", der får premiere til april næste år.

LÆS OGSÅ: Jared Leto ødelægger sin Oscar

Det skriver Billboard Magazine.

- Det kan være en enormt givende ting at gøre, men det er også ret destruktivt. Din krop ændrer sig for evigt, og jeg prøver altid at rådgive folk til ikke at gøre som mig, fortæller Leto, der foruden sit job som skuespiller også står i spidsen for det populære rockband 30 Seconds To Mars.

LÆS OGSÅ: Jared Leto elsker Danmark

I 2000 undergik den 43-årige amerikaner en ekstrem slankekur, idet han skulle spille en underernæret junkie i filmen "Requiem For A Dream", og syv år senere gjorde han det modsatte.

Her tog han nemlig over 27 kilo på, fordi han i filmen "Chapter 27" skulle spille rollen som Mark David Chapman, som var Beatles-ikonet John Lennons drabsmand.

LÆS OGSÅ: - Jeg gik i dametøj

Og det er ikke kun skuespillerens vægt, der varierer. Hans roller er nemlig også meget forskelligartede. Foruden junkie og drabsmand har han også spillet en hivsmittet transseksuel i sidste års storfilm "Dallas Buyers Club".

Netop den rolle gav ham en Oscar for den bedste mandlige birolle ved sidste års Oscar-prisuddeling.

Sponsoreret indhold