Hollywood15. oktober 2015

Janet Jackson giver koncert i Danmark

Janet Jackson tilføjer Danmark til den europæiske del af sin "Unbreakable"-verdensturné.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5125691m.jpg
 AOP

Den amerikanske R&B-stjerne Janet Jackson har offentliggjort, at hun slår vejen forbi Danmark på sin internationale "Unbreakable"-turné den 30. april næste år.

Musikikonet, der er kendt for sine sexede optrædener og en temmelig berømt brystsmutter, har netop udgivet albummet "Unbreakable", der er hendes ellevte, siden hun debuterede med "Janet Jackson" i 1982.

"Unbreakable" gik direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200-albumliste, hvilket gør det til syvende gang i Janet Jacksons karriere, at hun har et album, der ligger på den eftertragtede førsteplads. Samtidigt ligger singlen "No Sleep" nummer 1 på Adult R&B-listen i USA for syvende uge i streg, og dermed har sangikonet slået sin egen rekord.

Albummet er samtidig en tilbagevenden til Jacksons samarbejde med producer-duoen Jimmy Jam og Terry Lewis, som var med for præcis 30 år siden, da Jackson udgav sit tredje album "Control".

Senest Jackson kunne opleves i Danmark var i 2011 i Falconer Salen, men nu er muligheden der altså igen, når hun denne gang gæster Forum på Frederiksberg.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png

Sponsoreret indhold