Se billedet: Jamie Lee Curtis raser efter vand-pige stjal rampelyset

Jamie Lee Curtis på den røde løber til Golden Globe-uddelingen.

Jamie Lee Curtis på den røde løber til Golden Globe-uddelingen.

(Foto: MEGA)

Det var bestemt ikke kun de helt store Hollywood-stjerner, der gjorde sig bemærket, da Golden Globe-showet natten til mandag dansk tid løb af stablen i Los Angeles.

Smukke Kelleth Cuthbert gjorde sig i den grad også bemærket.

Den mørkhårede skønhed var hyret ind til at uddele Fiji-vand til kæmpestjernerne og vimsede således rundt på den røde løber iført sin smukke blå kjole, mens stjernerne drypvis ankom til prisfesten. 

Og det blev bemærket af flere, der mente, at den smukke kvinde burde vinde en Golden Globe-statuette for at være den smukkeste vand-fotobomber under showet.

Det er dog langt fra alle, der er lige begejstret for Fiji-vandpigen.

Skuespiller Jamie Lee Curtis har nu valgt at dele et foto på sin Instagram-profil, hvor hun poserer på den røde løber. I baggrunden ses Fiji-vandpigen med favnen fuld af vand.

Den 60-årige skuespiller fortæller, at hun med næb og kløer forsøgte at undgå at få taget billeder sammen med den smukke vandpige, men uden held.

- Jeg valgte specifikt at flytte mig fra de åbenlyse reklamer fra Fiji og Moet, hvor unge kvinder med deres fyldte bakker bevidst stod tæt ved kameraerne. Jeg ved, hvorfor der var placeret fotografer der, og jeg flyttede mig bevidst og sagde højlydt, at jeg ikke ønskede at reklamere for nogen af delene, skriver Jamie Lee Curtis som kommentar til billedet og tilføjer:

- Denne vinkel viser tydeligt, at jeg havde flyttet mig, så hun ikke stod bag mig, og alligevel blev dette billede taget. Sponsorer til sådanne events bør få tilladelse fra folk, før der bliver taget billeder af dem sammen, skriver Jamie Lee Curtis.  

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close