Hollywood14. april 2016

Jamie Dornans dilemma

Stemningen er hed under indspilningerne til den næste ”Fifty Shades”-film, og det har sat Jamie Dornans ægteskab på prøve
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.22178970.jpg.jpg
 (Foto: All Over Press)

I marts blev Jamie Dornan, 33, far for anden gang, og mens de fleste nybagte forældre kan vænne sig til deres lille ny under barsel, så er skuespilleren straks vendt tilbage til sit job som Christian Grey i den næste ”Fifty Shades”-film.

Det har ifølge gossipbloggen Crazy Days and Nights lagt ekstra pres på skuespillerens ægteskab: I stedet for at nyde tiden med en nyfødt baby indspiller han hede sexscener med kollegaen Dakota Johnson, 26, hvilket Dornans kone Amelia Warner nok ikke er så glad for at se, nu når hun prøver at komme sig over en fødsel.

Få styr på Hollywoods On-Off kærlighedsaffærer her:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

– Amelia er alene hjemme med to børn, mens Jamie Dornan er nøgen og kåd med en meget yngre kvinde, spekulerer bloggen i.

https://imgix.seoghoer.dk/21.23429547.jpg
 (Foto: All Over Press)

Amelia Warner, Jamie Dornans kone, fødte barn nummer to i marts (Foto: All Over Press)

Det er ikke første gang, at Jamie Dornans kone giver udtryk for sin utilfredshed over, at hendes mand spiller med i en erotisk hitfilm.

– Hun er godt klar over, at vi lader som om, men det er nok ikke så rart at se, afslørede Dornan i et interview med USA Today i 2015, da den første ”Fifty Shades”-film havde premiere.

https://imgix.seoghoer.dk/7.07750885.jpg
 (Foto: All Over Press)

Nok lader Dakota Johnson og Jamie Dornan som om, men kemien mellem dem i ”Fifty Shades of Grey” ser nu meget ægte ud (Foto: All Over Press)

Sponsoreret indhold