Hollywood29. juli 2016

Jamie Dornan har 'kun' Englands næstbedste røv

Han må se sig slået af Tom Hiddleston
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.19611733_0.jpg
 Foto: All Over Press

Jamie Dornan blev slået på målstregen, da det kom til, hvilken kendis der har Englands bedste numse.

Vinderen "Rear of the Year"-konkurrencen blev nemlig Taylor Swifts kæreste Tom Hiddleston, og så måtte "Fifty Shades"-hunken se sig henlagt til en flot andenplads.

Konkurrencen om Englands bedste kendis-røv har kørt siden 1976, men det var først i 1997, at der kom ligestilling i konkurrencen, for de første 21 år af konkurrencen var det kun kvindernes numser man kiggede på.

Var Jamie Dornan gået hele vejen og taget førstepladsen med sin numse, så var han kommet i fint selskab. Prisen er nemlig tidligere blevet vundet af Robbie Williams, Gary Barlow, Will Young, Daniel Radcliffe og Olly Murs.

Vores gæt er dog, at Jamie Dornan er ligeglad med prisen som årets bedste numse, han er nemlig på utallige lister blevet placeret som en af verdens mest sexede mænd, så det er bestemt ikke fordi, at han ikke hiver priser hjem for sit gode udseende.

Synes du også, at Jamie Dornan har en lækker røv, eller vil du bare gerne se mere af den tæskelækre "Fifty Shades"-stjerner så er der masser af billeder af ham i galleriet herunder.

Så lækker er Jamie Dornan i ny Fifty Shades-film

Sponsoreret indhold