Hollywood5. september 2017

James Hetfield i voldsomt scenestyrt

Metallica-forsangeren James Hetfield styrtede ned i et hul på scenen i Amsterdam
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/james-hetfield.jpg
 Foto: All Over Press

Metallicas forsanger James Hetfield undgik med nød og næppe alvorlige kvæstelser, da han mandag aften styrtede på scenen under bandets koncert i Amsterdam i Holland.

Uheldet indtraf under det sjette nummer 'Now That We're Dead' i koncertarenaen Ziggy Dome i Amsterdam.

Hetfield havde tilsyneladende ikke helt styr på sceneshowet, for pludselig gik han bevidst frem mod et sted på scenen, hvor der var et hul, og hvorfra et percussion-bord skulle komme op som en del af showet.

Og Hetfield tog den direkte ned i hullet og lavede en seriøs gang headbanging mod scenegulvet i et styrt, der så temmelig smertefuldt ud.

I løbet af få sekunder kom et par af bandets scenefolk ilende til og fik hjulpet Hetfield op af hullet og op på scenen igen.

Mens det stod på, kiggede bassisten Robert Trujillo og guitaristen Kirk Hammett bekymret til. Danske Lars Ulrich levede op til mottoet om, at 'the show must go on' og hamrede upåvirket videre i trommerne uden at kigge i den forulykkede forsangers retning.

Efter at være blevet hjulpet op af hullet spillede Hetfield videre.

James Hetfields styrt er fanget fra to forskellige vinkler på video, og du kan se de to versioner herunder.

Det er ikke første gang, at Hetfield er involveret i en ulykke som medlem af Metallica.

I en fælles koncert-turné med GUNS N' ROSES tilbage i 1992 fik han andengrads forbrændinger i ansigt og på arme og hænder, da noget pyroteknik eksploderede uventet på scenen.

- Vi havde ekstra meget pyroteknik med på scenen den dag, og jeg kom lidt for tæt på, sagde Hetfield dengang og lovpriste sin guitar, der skærmede ham mod endnu værre skader.

Koncerten i Amsterdam var et led i den europæiske del af bandets turné 'WorldWired', som blev indledt den 2. september i ' Royal Arena' i København.

Se videoer med James Hetfields styrt:

På denne video sker styrtet efter tre minutter og 55 sekunder.

Sponsoreret indhold