Hollywood7. juli 2015

Jackman forbudt at filme med Angelina Jolie

Hugh Jackmans lange ægteskab bunder ikke kun i kærlighed og respekt, men også et regelsat fastsat af konen Deborra-Lee Furness
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_hugh_jackman_aop.jpg
 All Over Press

De har noget så sjældent i Hollywood om et solidt ægteskab. Netop derfor kommer det måske også som en overraskelse, at skuespiller Hugh Jackman af sin kone har fået direkte restriktioner om, hvilke kvindelige skuespillere han må arbejde sammen med.

For selvom det hører med til jobbet, at man som skuespiller ind imellem må være intim med et medlem af det modsatte køn, så er der grænser for, hvem Hugh Jackmans kone, Deborra-Lee Furness, vil se sin mand kissemisse med.

Det fortæller hun i et fælles interview med sin mand i talkshowet Today Show, mandag.

- Jeg har sagt til hans agent, at han ikke har lov til at arbejde sammen med Angelina Jolie, fortæller hun.

- Jeg er da sikker på, hun er et sødt menneske, joker Deborra-Lee Furness og fremhæver herefter skuespillerindens indsats for nødhjælpsarbejdet og på adoptionsområdet.

En svag rødmen i kinderne hos husbond Jackman indikerer dog, hvad der virkelig er på spil, og hvorfor den ellers så selvbevidste Furness tager sine forholdsregler.

[node:aller-related-content]

Parret, som har været gift i 19 år, hvilket er et sjældent syn i Hollywood, tilegner deres solide ægteskab, at de altid har prioriteret familien højst.

- Det beviser bare, at hvis du foretager de rigtige valg, vælger den rigtige partner, så overkommer du også de fleste bekymringer og udfordringer, siger Deborra-Lee Furness.

Allerede tidligt i deres forhold lavede hun den regel, at de to aldrig måtte være væk fra hinanden i mere end to uger ad gangen.

- Og det er det faktisk lykkedes os at overholde, fortæller Jackman stolt.

- Vi har heller ikke lyst til at være adskilt. Han fortæller virkelig gode vittigheder, og jeg savner ham, fastslår Deborra-Lee Furness.

Sponsoreret indhold