Jack Osbourne skal skilles

Jack Osbourne og Lisa Osbourne har sammen tre børn sammen.

Jack Osbourne og Lisa Osbourne har sammen tre børn sammen.

Foto: All Over Press

Jack Osbourne, 32, og konen Lisa skal skilles. Det melder parret ud på hver deres Instagram-konto. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Et opslag delt af Jack Osbourne (@jackosbourne) den

- Halløj! Så nyhederne om at vi går hver til sit kommer nok som lidt af et chok for alle. Men vi vil gerne mane rygter i jorden og dele med jer, hvad der foregår, begynder annonceringen på Instagram. 

- Først og fremmest elsker vi stadig hinanden. Vores familie er det mest vigtige i vores liv, og vi har gjort alt, vi kan i mange år, for at få det til at fungere, fortsætter parret. 

- Hvad der er bedst for vores familie lige nu er kærligt at gå hver til sit og forblive bedste venner, som er dedikerede til at opdrage vores børn sammen. Vi har haft syv smukke år sammen som par, fyldt med de mest fantastiske øjeblikke, og vi er for evigt taknemmelige over for hinanden for det, lyder det fra parret. 

- Vi har også tre vidunderlige børn, som vi værdsætter mere end alt andet, slår Jack og Lisa fast. 

- Vi er skuffede, men er overbeviste om, at vi vil fortsætte med at styrke vores forhold som med-forældre og bedste venner. Kærlig hilsen, Jack og Lisa, afslutter de det lange skriv. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Jack og Lisa Osbourne har sammen Pearl Clementin på seks, Andy Rose på tre og Minnie Theodora, der kom til verden den 5. februar i år. Foto: All Over Press

Ifølge amerikanske People er det Lisa, der har søgt om skilsmisse med begundelsen "uforenelige forskelligheder". 

Parret blev gift den 12. oktober 2012 under en privat ceremoni på Hawaii med kun 48 gæster, heriblandt Ozzy og Sharon Osbourne. Hans søster Kelly var brudepige. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close