Hemmelige optagelser afslører: Intet drama mellem Pitt og søn

Brad Pitt viser sig for første gang offentligt, siden nyheden om at han skal skilles fra Angelina Jolie. Onsdag den 9. november ankom han på den røde løber i forbindelse med sin nyeste film, \

Brad Pitt viser sig for første gang offentligt, siden nyheden om at han skal skilles fra Angelina Jolie. Onsdag den 9. november ankom han på den røde løber i forbindelse med sin nyeste film, "Allied".

(Foto: All Over)

"Brangelina"-skilsmisse-sagen tager nu en ny drejning.

Nu kan Radaronline.com nemlig afsløre, at der intet drama var på flyet, da Brad Pitt ifølge Angelina Jolie slog sønnen Maddox, 15. Det viser hemmeligholdte lydoptagelser fra selve flyet.

Optagelserne er fra Minneapolis Air Traffic Control Center fra den 14. september i år, og de viser, at der stort set ikke skete noget under hele turen.

Ifølge Radaronline.com var der nærmest intet på båndene, nærmest ikke engang lyde fra turbulens eller lignende - der var under ingen omstændigheder lyde, der kunne understøtte Angelina Jolies påstand om, at hendes nu kommende eksmand var voldelig mod ét af parrets i alt seks børn.

De amerikanske medier har længe skrevet, at sønnen Maddox blandede sig i et skænderi mellem mor og far. Og at det var det, der resulterede i voldepisoden. Det er også det, FBI har undersøgt.

Indtil videre har Angelina Jolie fået forældremyndigheden over samtlige seks børn. Brad Pitt har kun fået meget sparsom visitation.

Se flere billeder af Brad og Angelina og børnene her:

Se Brad og Angelina med alle deres ’ællinger’

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close