Hollywood24. april 2015

International stjerne vender hjem: Svært at gå på gaden

Sia vendte hjem til Australien og opdagede til sin store overraskelse, at hun er blevet berømt
Sia er kendt for den karakteristiske paryk, som skjuler hendes ansigt
Sia er kendt for den karakteristiske paryk, som skjuler hendes ansigt
 Foto: All Over Press"Chandelier", "Titanium" og "Big Girls Cry" er bare nogle af de hits, som den australske sangerinde Sia har toppet verdens hitlister med de senere år.

Alligevel kom konsekvenserne af berømmelsen bag på den australske sangfugl, da hun for nylig havde taget sin mand med hjem til moderlandet.

LÆS OGSÅ: Susan Boyle: Berømmelsen har ødelagt familien

Det fortæller Sia i et interview med det australske radiofænomen 'Fitzy and Wippa', hvor hun desuden for første gang offentligt bekræfter, at hun er blevet gift med filmproducer Erik Anders Lang.

LÆS OGSÅ: 'Girls'-stjerne: Berømmelsen gør mig klam

Sia får i radioen varme lykønskninger med på vejen angående brylluppet, der angiveligt fandt sted sidste sommer. De to værter spørger Sia, om det er første gang, hun har taget Lang med hjem til Australien.

- Ja, og det er faktisk lidt skuffende, for vi kan ikke rigtig lave noget. Det viser sig, at jeg er blevet lidt berømt hernede. Det vidste jeg ikke engang, fortæller hun.

Værterne bemærker, at Sia ikke engang kan forklæde sig ved hjælp af sin karakteristiske paryk længere, da den, lige som sangerinden selv, er blevet ganske berømt.

- Ja, men jeg finder på noget. Jeg har en plan, for vi vil virkelig gerne ud, fortæller Sia hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Heidi Klum kysser på 'Game of Thrones'-stjerne

Det er imidlertid ikke kun risikoen for at blive genkendt, der står imellem Sia og Erik Anders Langs muligheder for at udforske landet. I Australien, hvor det nu er efterår, er den kraftige regn også en betydelig forhindring.

- Men han har allerede mødt min mor, og i går mødte han også min far for første gang, fortæller Sia og fortsætter:

- De faldt pladask for hinanden, så det var virkelig fedt, fortæller hun.

Sponsoreret indhold