Hollywood20. juli 2016

Se videoen: Ingen opdager Justin Bieber på Pokémon-jagt

Justin Bieber kunne for en gangs skyld gå i fred på gaden i New York. Ligesom ham selv spillede alle omkring ham nemlig "Pokémon Go".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ju.jpg
 (Foto: All Over Press)

Normalt er det lettere sagt end gjort at gå en fredelig aftentur i New Yorks gader - i hvert fald, når man har haft utallige pophits i radioen og hedder Justin Bieber.

Men ikke desto mindre lykkedes det sangstjernen at bevæge sig ubemærket i menneskemængden, da han forleden aften spillede det meget omtalte smartphone-spil "Pokémon Go" i Central Park.

Det skriver Bang Showbiz.

Biebers manager, Scooter Braun, fangede øjeblikket, hvor "What do you mean"-sangeren tydeligt er optaget af det, der foregår på hans mobilskærm, mens han sammen med en ven jagter de virtuelle figurer.

Og det usædvanlige faktum, at ingen piger løber efter den 22-årige stjerne, var åbenbart for godt til ikke at blive delt med verden.

- Det her er fantastisk. Justin Bieber og Alfredo Flores leder efter Pokémoner i New York City, og ingen mennesker kigger efter, hvem der går ved siden af, skriver manageren efterfulgt af flere emojis, der græder af grin.

På videoen kan man se folk i massevis, der angiveligt også er på jagt efter Pokémoner. Og derfor bemærker de ikke den verdensstjerne, der for et øjeblik kunne gå i fred ligesom alle andre.

This is amazing @johnny lol. @justinbieber and @alfredoflores in nyc looking for Pokemon and no one looks at who is next to them.

En video slået op af Scooter Braun (@scooterbraun) den

18. Jul 2016 kl. 12:05 PDT

Sponsoreret indhold