Ikonisk kirkegård sælger gravpladser som aldrig før

Foto: MEGA

Nogle mennesker holder lidt mere af at planlægge langt ude i fremtiden, end andre gør. Det kan indehaveren af den berømte Hollywood Forever-kirkegård godt skrive under på. Kirkegården, der lige nu oplever en kæmpe stigning i salget af gravpladser, har faktisk aldrig haft så godt gang i forretningen, som der er lige nu.

- Har aldrig set noget lignende det her før. Det er helt vildt, siger en af kirkegårdens grundlæggere, Yogu Kanthiah, til TMZ

Indehaveren af kirkegården, hvor mere end 200 berømtheder ligger begravet, afslører, at folk betaler i dyre domme for at sikre sig en plads på den store kirkegård. 

Og faktisk sammenligner Kanthiah købet af en gravplads med den hamstring af toiletpapir, der er forgået flere steder i verden - også i Danmark. 

- Det er ligesom, når folk går i Costco (supermarked, red.) - de har ikke brug for alt det toiletpapir og håndsprit, men de køber det alligevel. 

Drømmer du om en plads på Hollywood Forever-kirkegården, så skal du grave dybt i lommerne. En almindelig plads koster nemlig omkring 47.000 kr. Vil du derimod hellere have en deluxe-placering i efterlivet, så skal du betale op mod 130.000 kr. 

Så kan du til gengæld også prale med, at du skal lægges til hvile sammen med legender som Judy Garland, Chris Cornell, præsident James Monroe og Cecil B. DeMille.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close