Hollywood7. august 2015

Iggy Azalea indrømmer plastikkirurgi

I et nyt interview indrømmer popsangerinden, at hun har lagt sig under kniven for at forandre sit ydre
https://imgix.seoghoer.dk/10.4778727fe.jpg
 All Over Press

Azalea har erkendt, at hun har brugt et af Hollywood og musikverdenens længst benyttede metoder til at forandre deres til – i deres egen optik – det bedre: plastikkirurgi.

Til bladet ”Seventeen” siger hun ifølge complex.com, at hun har fået lavet et plastikkirurgisk indgreb på sin næse.

Og stjernen, der tilbage i marts måned indrømmede, at hun havde fået lavet en brystoperation, synes slet ikke, at man skal lægge skjul på den slags.

- Jeg mener ikke, at man skal skamme sig, hvis man får lavet en ændring på sig selv. Det er grunden til, at jeg har talt om de ændringer, jeg har fået lavet, såsom med mine bryster, siger hun i interviewet.

[node:aller-related-content]

Det er intet problem ved at stå ved sine holdninger og meninger, og det er også stærk gået, at sangstjernen melder ærligt ud. Desværre, som du måske kan gætte ud fra titlen til bladet, ”Seventeen”, så er det måske ikke det rette medie at propagandere for skønhedsoperationer, når målgruppen er teenagepiger.

Heldigvis er Iggy Azalea en eftertænksom person, der har et godt argument i ærmet.

- Din selvopfattelse kan ændre sig, så jeg synes, at det er vigtigt at vente og være sikker på, at det er det rigtige valg, man tager, siger sangfuglen på 25 år og fortsætter:

- Nogle kvinder er virkelig glade, når de får dem lavet (næseoperationer. red), og andre kvinder fik rettet deres næse til, da de var yngre, og når de bliver ældre, ville de ønske, at de ikke fik dem lavet, svarer Azalea.

Sanglærken slutter af med at sige, at hun har ændret nogle ting ved sig selv og lært at acceptere andre.

Sponsoreret indhold