Hollywood23. februar 2016

Hvorfor smiler Cosbys kone konstant?

Camille Cosby burde ikke have grund til at smile - alligevel ser det ud til, at hun har en fest på alle billeder fra mandag. Samme dag som hun skulle afgive forklaring i sagen mod sin mand, Bill Cosby.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cosbykone1.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Hendes mand er tiltalt for voldtægter og er blevet lagt for had i hele USA. Alligevel smiler Camille Cosby på samtlige billeder, der bliver taget.

Mandag var ingen undtagelse, skriver TMZ. Og det undrer i den grad amerikanerne. Specielt fordi Camiille skulle afgive forklaring mod sin egen mand. Camille, 71, smilede over hele fem-øren, da hun blev set gå ind på et Massachusetts-hotel, hvor hun skulle mødes med advokaterne.

Camille har stået Cosby bi hele livet - ikke mindst i hele 2015, hvor voldtægtsanklagerne mod Cosby kom som perler på en snor. Over 50 kvinder har fortalt den samme historie: At Cosby voldtog dem efter at have bedøvet dem med vin og piller.

Camille har kæmpet for ikke at skulle vidne mod sin mand, men dommeren, Mark Mastroianni, krævede, at Camille skulle deltage aktivt i den undersøgelse, der skal fælde Bill Cosby. Anklagemyndigheden er naturligvis interesseret i hendes forklaring, da hun har været gift med Cosby siden 1964.

Cosby selv ventes snart i retten igen.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold