Hollywood18. januar 2017

Kendall Jenner-billede skaber forvirring: Hvem mangler lige et ben?

Et festligt foto af Kendall Jenner sammen med veninderne til Golden Globe Awards har affødt ikke så lidt forvirring. For nærstuderer man fotoet, ligner det, at én mangler et ben. Men hvem?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall_billede.jpg
 (Foto: Instagram/instylemagazine)

De smukke kjoler stod i kø søndag den 8. januar, da skuespillerinder, reality-stjerner og kendisser fra nær og fjern valfartede til den 74. udgave af Golden Globe Awards i Beverly Hills.

Til festen var også reality-stjernen Kendall Jenner, der blandt andet hyggede sig med veninden Hailey Baldwin og søsteren Kylie Jenner.

De tre gudesmukke tøser festede og hyggede i backstage-området, hvor de gladelig lod fotograferne tage billederne af dem.

Ét billede har dog vakt lidt mere interesse end andre. Og det er dette billede.

null
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall_billede.jpg
 (Foto: Instagram/instylemagazine)

Hvem har glemt at tage sit ben med til Golden Globe? Foto: Instagram/instylemagazine

Nærstuderer du billedet, ser det altså ganske meget ud til, at enten Kendall Jenner, Kylie Jenner eller veninden Hailey Baldwin mangler et ben. Hmmm…

Der er dog nok hverken tale om fotoshop eller amputationer – men i stedet bare tale om dét, der vist bedst kan kaldes en optisk illusion.

Og de såkaldte optiske illusioner støder vi ind i fra tid til anden. Nederst kan du se et galleri med endnu flere sjove optiske illusioner.

En anden person, der gjorde sig vældig bemærket under Golden Globe Awards, var den britiske skuespiller Lola Kirke. Hun ankom nemlig iført en smuk blomstret kjole, der ikke kunne skjule hendes dusk. Se alle de billeder lige her.

Sjove optiske illusioner

null

Sponsoreret indhold