Hollywood7. august 2007

HVEM DØR FØRST?

Det kan nu lade sig gøre at spille penge på hvem af Hollywoods ”badgirls”, der dør først
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/hvemdoerstor-jpg.jpg

På en suveræn førsteplads har bookmakerne placeret den purunge Lindsay Lohan, der dag efter dag og nat efter nat konstant bliver grebet på fersk gerning med for meget fart på de dyre biler og lommerne fulde af kokain. På en trist andenplads finder vi den afdankede Britney Spears, der efter flere forliste ægteskaber og forhold er på vej tilbage til musikken. Gravide og højaktuelle trammerusker Nicole Richie indtager tredjepladsen, og faktisk siges det i inderkredsen, at Paris Hilton overlever og derfor kun får en fjerdeplads.

I gamle dage var Hollywood symbolet for glimmer og glamour. En verden, som alle drømte om at være en del af. Der var noget magisk over Englenes by, og stjernerne der altid tog sig bragende godt ud, når fotograferne var til stede. I dag er billedet et helt andet.

I dag kappes de smukke ulykkelige piger i Hollywood om at være den mest populære. Paris har i mange år tronet som den mest fotograferede af pigerne, men konkurrencen er hård. Med deres sylespidse albuer - bagstabber de hinanden, stjæler hinandens kærester for ikke at tale om rampelyset.

Hvis man intet talent har, gælder det så bare om at stjæle hele spotlightet og dø, mens du har alles opmærksomhed? Lev stærkt, dø ung og bliv et smukt lig?

Der er åbentbart ikke grænser for, hvad de vil gøre for berømmelsens skyld.

Måske er fængslet rent faktisk det nye hippe insted for cremen af ungdommen i Hollywood. Det virker i hvert fald, som om pigerne gør, hvad de kan for at komme med i klubben.

Sponsoreret indhold