Hvad sker der for Janet Jacksons næse?

Janet Jacksons næse i 2011 til venstre og i 2017 til højre.

Janet Jacksons næse i 2011 til venstre og i 2017 til højre.

Foto: All Over Press

I sidste uge gik Janet Jackson, 51, på den røde løber til Out 100 Gala i New York City, og der faldt sangeren næse mange for brystet - det lignede nærmest, at den var ved at kollapse.

- Det ser ud til, at der er et næse-kollaps og noget tilbagetrækning af næseborene. Det er muligvis resultatet af adskillige kirurgiske indgreb, som har forårsaget skade på det underliggende brusk, der støtter næsen, vurderer plastikkirurgen Matthew Schulman over for Page Six

Sangeren har tidligere indrømmet, at hun har fået fikset snuden. 

- Det er ikke nogen hemmelighed, at da jeg var 16, så ændrede jeg min næse. Ja, det gjorde jeg. Ville jeg gøre det igen? Det ved jeg ikke. Jeg har set mange kvinder, der er blevet strukket og hugget i, og det er ikke for kønt, fortalte hun TV-programmet "Extra" tilbage i 2006.

- Men det siger jeg nu, spørg mig igen om 20 år, tilføjede Janet Jackson. 

I maj bekræftede Janet Jackson, at hun skulle skilles. 

Allerede i april kunne anonyme kilder fortælle, at hendes ægteskab lå i ruiner.

Nu tager Janet Jackson så selv bladet fra munden og bekræfter rygterne.

I en videohilsen på sin Facebook-side, som hun lagde op tirsdag aften, fortæller hun, at hun skal skilles fra sin milliardær-ægtemand, Wissam Al Mana fra Qatar.

Artiklen fortsætter under videoen.

- Jeg vil gerne være ærlig over for jer. Ja... Jeg er separeret fra min mand, og vi tager den i retten. Resten er i Guds hænder, siger Janet Jackson i videoklippet.

Det er første gang, at Janet Jackson offentligt udtaler sig om sin kommende skilsmisse fra sin rige mand.

Skilsmissen kommer blot få måneder efter, at Janet Jackson blev mor. 3. januar fødte den 50-årige kvinde en lille søn.

Hendes nu kommende milliardær-eksmand, Wissam Al Mana, stammer fra Qatar og menes ifølge The Sun at være god for et svimlende beløb på 7,2 milliarder kroner. Janet Jackson har til sammenligning ”kun” en formue på 1,2 milliarder kroner.

Wissam Al Mana er administrerende direktør i familievirksomheden the Al Mana Group, der råder over 55 forskellige virksomheder.

Denne skilsmisse bliver Janet Jacksons tredje. I 1984 blev hun skilt fra James DeBarge efter ét års ægteskab. I 2000 blev hun skilt fra Rene Elizondo efter ni års ægteskab.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close