Hollywood 16. juni 2016

Hvad laver Scott med alle Kardashian-pigerne?

Disick er nærmest blevet fast påhæng for alle pigerne i den stenrige klan.
Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Kendall, Kylie, Khloé...

Scott Disick, 33, har i denne uge travlt med at hænge ud med alle andre end moderen til sine børn, Kourtney Kardashian. Og nu begynder folk at undre sig over, hvad det er, at party-kongen af West Hollywood egentlig laver med tøserne.

Selvom han i sidste uge tilbragte tid med Kourtney og børnene, Mason, Penelope & Reign, så har han i den grad optrappet kontakten til de andre. Han går alene i byen med Kylie og Kendall på trods af en vild aldersforskel på 13-14 år (Kylie er 18, Kendall er 20.) Men de alle har en fælles passion: Restauranten, The Nice Guy, som også fungerer som bar.

Det virker til, at Scott atter er blevet et fuldgyldigt medlem af familien igen, efter han i efteråret blev lagt helt på is. I går spiste han frokost på en af Beverly Hills' mest "se-mig-se-mig" restauranter, Il Pastaio. Det er et af de få steder, hvor det absolut er umuligt at få et diskret bord, og dermed tyder det på, at Disick og pigerne forsøger at sende et signal til omverdenen.

Uanset hvad så varmer det mor Kris Jenners hjerte. Hun har været en af de største fortalere for, at Scott skulle forblive en del af familien, selvom han ikke længere danner par med Kourtney.

Scott blev smidt på porten, fordi han prioriterede fest, sprut og stoffer højere end Kourtney og ungerne.'

Khloé og Kendall foran Il Pastaio, Beverly Hills.

Sponsoreret indhold