Hollywood21. januar 2014

Hvad er det nu for en frisure, Pitt?

Se superstjernens særprægede frisure
Af af
Brad Pitt
Brad Pitt
 Foto: AOP
Han har smeltet utallige pigehjerter takket være sit gode look. Og han er også kendt som en mand, der ikke går af vejen for at ændre sit hår-look. Men da den 49-årige superstjerne for nyligt fremviste sine nyklippede lokker til det årlige Producers Guild Awards, vakte den nye frisure nok mere forundring end glæde hos hans utallige kvinde- fans.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/552d0d4e64f64e899ab79dc48cb164f0.jpgBrad Pitt og hans undercut-frisure (Foto: Splash)


Stjernen er nemlig blevet udstyret med en noget særpræget undercut-frisure, hvor halvdelen af håret er barberet væk, mens resten er blevet dyppet godt og grundigt i den sorte farvelade.

- Det er til en rolle. Det var ikke et valg, understregede Brad Pitt således, da E! News spurgte ham til den påfaldende frisure.

Brad Pitt: Lader lokkerne falde
Stjernen ville dog ikke afsløre, hvilken rolle der krævede, at han barberede halvdelen af håret af og farvede resten sort. Så vi må vente og se - imens kan vi så krydse fingre for, at håret vokser ud igen.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/04e6ee7603454a178a5cf68ea2259587.jpg49-årige Brad Pitt har haft utallige frisurer - her er seneste look (Foto: Splash)

Sponsoreret indhold