Hvad er der dog sket med denne Hollywood-skønhed?

Det er en og samme kvinde, men der er 15 kilos forskel.

Det er en og samme kvinde, men der er 15 kilos forskel.

Foto: All Over Press)

Hvad er blevet af skønne...?

En af Hollywoods, smukke, modne, blonde, babes er gået hen og blevet noget større, end vi plejer at se hende.

Rent faktisk er der lagt 15 kilo på idealvægten, og det er ikke længere muligt for hende at snige sig ned i de kropsnære kjoler, hun ellers ifører sig, når hun kaster glans over den røde løber, når Hollywood kalder til fest.

Men hvad gør man ikke for karrieren.

Den blonde 41-årige kvinde er skuespiller, og hun dyrker skuespilteknikken 'method acting', hvor hun lever sig fuldstændig ind i karakterens psyke og også gerne gennemgår fysiske forandringer for at fylde rollen ud.

Andre repræsentanter for den teknik er Al Pacino og Robert de Niro tog eksempelvis 27 kilo på, da han i filmen 'Raging Bull' portrætterede bokseren Jake LaMotta.

Helt så meget har det ikke været nødvendigt for vores blonde skuespiller, Charlize Theron, at tage på til rollen i filmen 'Tully', hvor hun spiller en enlig mor til tre børn, hvoraf et af børnene er nyfødt.

Charlize Theron blev den første sydafrikaner, der vandt en Oscar i en af de store skuespiller-kategorier. Hun vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i 2003 for sit portræt af seriemorderen Aileen Wuornos i filmen 'Monster'. Ud over Oscar-statuetten gav rollen hende blandt andet en Sølvbjørn, en Golden Glove-statuette og en Screen Actors Guild Award.

Se stort galleri med Charlize Theron. De første billeder er, som vi kender hende, mens de sidste 15 er med hendes nye 'store' look:

Charlize Theron

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close