Hollywood23. april 2014

Husker du kræftramte Harry? YouTube slettede hans rørende video

Se musikvideoen ’Learn to Live’, der ifølge YouTube var for voldsom
Af af
Harry Hudson tog hele verden med storm for under en måned siden - men YouTube var ved at smide hele hans værk i skraldespanden
Harry Hudson tog hele verden med storm for under en måned siden - men YouTube var ved at smide hele hans værk i skraldespanden
 Foto: YouTube
Husker du Harry Hudson og hans rørende musikvideo? SE og HØR fortalte i begyndelsen af april historien om den amerikanske sanger Harry Hudson, der for omkring et år siden fik en hårdtslående besked: Han havde kræft og skulle igennem et opslidende behandlingsforløb for at få kræften nedkæmpet.

LÆS OGSÅ: Denne flyvetur blev pludseligt meget anderledes
Men Harry Hudson besluttede sig for ikke at kæmpe i stilhed. I stedet valgte han at dele sine oplevelser med kræft på de sociale medier, og tusindvis begyndte at følge ham og støtte ham.

Det mundede ud i musikvideoen 'Learn to Live', der blev udgivet på YouTube i begyndelsen af april og hurtigt tog verden med storm. Men over for mx.dk fortæller Harry Hudson, at han stadig møder modgang, selvom han i dag er erklæret kræftfri. For YouTube endte nemlig med at slette videoen med beskeden om, at 'den var for grafisk', og 'at det lignede, at han tog heroin'. I videoen viser en hudløs ærlig Harry billeder fra hele sit kræftforløb.

LÆS OGSÅ: Dette par ventede barn og så valgte de at gøre dette...
- Alle de her mennesker, der lavede støtte-videoer, sendte mig breve hver dag og skrev kommentarer til billederne var et lyspunkt i hverdagen. Jeg har breve hængende på hele min væg med beskeder om, at jeg ikke er alene, og de hjalp mig. Nu vil jeg forsøge at hjælpe andre, siger Harry Hudson til mx.dk.

Efter Harry klagede til YouTube, indvilligede de i at uploade videoen igen. Så hvis du ikke allerede har set videoen, så kan du gøre det lige her:


Sponsoreret indhold