Hollywood2. juli 2014

Husker du den frække fange? Nu skal han være model

Jeremy Meeks har underskrevet modelkontrakt i fængslet
Af af
Jeremy Meeks blev verdenskendt som den frække fange - nu skal han være model
Jeremy Meeks blev verdenskendt som den frække fange - nu skal han være model
 Foto: AOP



Normalt siger et ordsprog, at det ikke betaler sig at være kriminel. Men historien om amerikanske Jeremy Meeks sår i den grad tvivl om dét ordsprog.

For den kriminelle Jeremy Meeks, der blev døbt "frækkere end politiet tillader" på grund af sit gode udseende, har lige scoret sig en modelkontrakt på imponerende 180.000 danske kroner, skriver det britiske medie The Mirror.

LÆS OGSÅ: Hans billede gik også viralt: Hvem er mest lækker

LÆS OGSÅ: Er denne mand frækkere end politiet tillader?

LÆS OGSÅ: Kvinderne elsker kriminel fange: Nu raser konen

Jeremy Meeks, der er tiltalt for 11 forhold - blandt andet våbenbesiddelse - fik tilbudt kontrakten af Blaze Models, der holder til i Los Angeles, og han underskrev kontrakten fra sin celle i Californien.

Modelbureauet er overbevist om, at den 30-årige badboy kan konkurrere med andre populære (og ikke kriminelle) modeller - og interessen fra kvinder over hele verden vidner da også om, at der kan være en strålende karriere i vente for Jeremy Meeks.

Kvinder verden over har nemlig ikke kunne få øjnene fra den kønne kriminelle, efter at det obligatoriske mugshot-billede af ham var blevet lagt på Stockton Police Departments Facebook-side i midten af juni - mange var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var "frækkere end politiet tillader".

Nu kan det så være, at vi får ham at se til modeshows med Gucci, Armani og andre store navne.

Sponsoreret indhold