Hollywood23. juni 2010

Hun har verdens bedste far

Se, hvilken kendis der er far til denne krøltop og netop er blevet kåret til ”Årets Kendisfar”
Princess Tiaamii, på 2 år, kan prale med, at hun har verdens bedste kendisfar
Princess Tiaamii, på 2 år, kan prale med, at hun har verdens bedste kendisfar
 Foto: All Over

37-årige Peter André kan nu sætte et trofæ med påskriften "Årets Kendisfar" på kaminhylden, efter engelske Bounty Parenting Club har tildelt ham æren.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juni/peterandre-bedste-kendisfar-web2-1-jpg.jpg


Peter André har børnene Junior på 4 (tv.) og Princess Tiaamii på 2 år med pornomodellen Katie Price (Foto: All Over)

Med 35.000 stemmer løb den engelske sanger med titlen foran andre kendisser som Take That-sangeren Gary Barlow, kokken Jamie Oliver og den nyudnævnte premierminister David Cameron. Afstemningen går på, hvem der bedst kan håndtere rollen som far og berømthed på samme tid.

Læs også: Jordan og Peter André: Quickie

Peter André, der slog igennem som vandglinsende muskelbundt med hittet "Mysterious Girl" i 1995, har to børn med modellen Katie Price. Parret gik fra hinanden sidste år efter fire års ægteskab, hvor André også har fungeret som far for Prices søn fra et tidligere forhold.

- Det er stort for mig. Det har været et år med store omvæltninger for både mig og børnene, og det er en stor ære at få folks støtte og gode ønsker, siger Peter André om sin nye titel ifølge Her og Nu.

Læs også: Jordan: Sex amok

Andrés to børn på henholdsvis fire og to år hedder Junior og Princess Tiaamii, mens Katie Prices syvårige søn bærer navnet Harvey.Sponsoreret indhold