Hollywood9. januar 2017

Donald Trump raser mod Meryl Streep: - Hun er er den mest overvurderede

Da Meryl Streep søndag aften vandt prisen æresprisen Cecil B. DeMille Award ved årets Golden Globe, benyttede hun lejligheden til at komme med en hårdtslående politisk tale, der rettede hård kritik mod USA’s kommende præsident Donald Trump. Dét har nu fået Trump til Twitter-tasterne, og i flere tweets kalder han nu skuespillerinden for ”en af Hollywoods mest overvurderede”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/donald_og_meryl.jpg
 Foto: All Over

Hun har vundet tre Oscar-statutter. Hun har været nomineret til den fornemme pris hele 19 gange. Og så har hun sågar været nomineret til en Golden Globe-statuette hele 30 gange.

Med andre ord kan man roligt sige, at den 67-årige skuespillerinde Meryl Streep om nogen har haft en succesfuld karriere, der er værd at hædre og bemærke.

… dog ikke, hvis man spørger USA’s kommende præsident, Donald Trump, 70.

Donald Trump er på ingen måder imponeret over Meryl Streep, som han i stedet kalder ”én af de mest overvurderede skuespillerinder i Hollywood”.

Den kontante og ganske kritiske besked rettede USA’s kommende præsident mandag, efter at Meryl Streep søndag aften gik på scenen til Golden Globe Awards for at modtage æresprisen Cecil B. DeMille Award.

I sin takketale rettede skuespillerinden en skarp kritik mod Donald Trump – og dét fik altså Donald Trump til at komme med et spydigt svar dagen derpå.

På sin Twitter-profil angreb USA’s kommende præsident mandag den 67-årige stjerneskuespiller verbalt og kaldte hendes for en ”én af de mest overvurderede skuespillerinder” i branchen.

- Meryl Streep, en af de mest overvurderede skuespillerinder i Hollywood, kender mig ikke, men kom med et angreb i går aftes til Golden Globe. Hun er en Hillary-elsker, der tabte stort, lød det rasende fra Donald Trump, der ikke havde set Meryl Streeps seks minutter lange takketale fra Golden Globe søndag aften.

I sin tale rettede skuespillerinden ellers en skarp kritik mod USA's præsident – sågar uden at nævne hans navn én eneste gang. Meryl Streep latterliggjorde blandt andet Trumps udtalelser om at smide udlændinge ud af USA.

- Hollywood vrimler med outsidere og udlændinge, og hvis du smider os ud, har du ikke andet at kigge på end amerikansk fodbold og mixed martial arts, hvilket ikke er kunst, lød det skarpt fra Meryl Streep, der også kommenterede den omdiskuterede situation, hvor Trump gjorde grin med en handicappet journalist.

- Det knuste mit hjerte, da jeg så det, og jeg kan stadig ikke få det ud af hovedet, for det var ikke i en film. Det var virkeligt, lød det fra Meryl Streep.

Donald Trump forsikrede mandag på sin Twitter-profil, at han aldrig kunne ”drømme om” at gøre grin med en handicappet, men påstod blot, at han havde hjulpet journalisten.

Donald Trump bliver officielt indsat som USA’s næste præsiden 20. januar.

Se en række facts om ham her:

Vilde facts om Donald Trump

Sponsoreret indhold