Hugh Jackman og Jim Carrey tager tykt pis på hinanden

Hugh Jackmann har igen kæmpet mod kræft.

Hugh Jackmann har igen kæmpet mod kræft.

Foto: All Over Press

Tidligere så vi Hugh Jackman mime til en Katy Perry sang, og forleden brugte han så en app til at efterligne en af Jim Carreys ikoniske roller og samtidig lange kærligt ud efter ham.

Det skriver celebrity-gossip.net.

- #JimCarrey, gamle dreng, prøver mit ypperste for at gøre det bedste! Tydeligvis skal jeg blive i min egen boldgade, skrev Hugh Jackman på Instagram sammen med en ultrakort video, som du kan se i bunden af artiklen.

I videoen mimer Jackman ved hjælp af en app til karakten The Masks berømte replik ”SMOKIN’!” Rollen blev spillet af Carrey tilbage i 1994 i filmen af samme navn.

Det kunne den morsomme Jim Carrey ikke lade gå ubemærket hen, så han hoppede på Twitter og uploadede et billede og skrev:

- Flot træt, @RealHughJackman, se nu mig lave et måltid ud af din største rolle ;^>, skrev Jim Carrey og ledsagede teksten med et billede, hvor han parodierer Jackmans berømte rolle som Wolverine i ”X Men”-universet komplet med opsat hår. I stedet for knivblade mellem knoerne foretrak Carrey blandt andet kniv, gaffel og proptrækker.

Hugh Jackman lagde sig da også fladt ned og svarede:

- Bestemt slået af @JimCarrey! Godt gået, min ven.

Du kan se deres kærlige battle her:

 

#JimCarrey mate trying my best to do justice! Clearly, I should stay in my own lane.

En video slået op af Hugh Jackman (@thehughjackman) den

 

17. Aug 2015 kl. 8:12 PDT

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close