Hollywood6. februar 2015

Houstons datter fundet livløs: Hvad ved vi med sikkerhed?

Lørdag blev Whitney Houstons datter fundet livløs i badekar
Af af
Lørdag blev Whitney Houstons datter fundet livløs i badekar
Lørdag blev Whitney Houstons datter fundet livløs i badekar
 Foto: AOPLørdag den 31. januar blev Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, fundet livløs i et badekar, og siden da har utallige spørgsmål hobet sig op: Hvorfor lå sangerindes 21-årige datter livløs i et badekar? Var hun høj på kokain, da hun blev fundet livløs? Er hun stadig i livsfare? Og vil hun komme sig helt?

Utallige medier har hele ugen forsøgt at give svar på de mange spørgsmål, men Bobbi Kristina Browns familie har valgt at være yderst fåmælte omkring den 21-åriges tilstand.

Heller ikke myndighederne i staten Georgia, hvor Bobbi Kristina Brown bor, har ønsket at be- eller afkræfte de utallige historier, der er blevet bragt i medierne den seneste uge.

LÆS OGSÅ: Lægerne: Det er tid til at lade Bobbi dø

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/082b7069255d46f2bf747deb497a03e3.jpgBobbi Kristina Brown (Foto: AOP)


SE og HØR forsøger her at guide dig igennem dét, vi ved med sikkerhed:

Lørdag formiddag den 31. januar bliver Bobbi Kristina Brown fundet livløs med hovedet nedad i et fyldt badekar i sit hjem i staten Georgia.

Det er den 21-årige kvindes kæreste, Nick Gordon, der sammen med vennen Maxwell Lomas finder Bobbi Kristina Brown bevidstløs i badekarret. Vennen Maxwell Lomas slår alarm kl. 10.20 via 911, og Nick Gordon påbegynder førstehjælp.

Da ambulance og politi kort tid efter ankommer til hjemmet 9046 Riverbend Manor, er Nick Gordon stadig i gang med at give førstehjælp. Ambulancepersonalet overtager behandlingen. På det tidspunkt er Bobbi Kristina Brown ifølge politiets senere beskrivelse "bevidstløs, uden hjerterytme og uden vejrtrækning".

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons datter i kunstigt koma

Bobbi Kristina Brown bliver i første omgang hastet til det lokale hospital North Fulton Hospital, men tirsdag bliver hun overført til Emory University Hospital i Atlanta, som er et højspecialiseret hospital.

Bobbi Kristina Brown "trækker vejret og er i live", men politiets talskvinde Lisa Holland ønsker ikke at gå i detaljer om den 21-åriges tilstand lørdag aften. Hun ønsker hverken at be- eller afkræfte, om Bobbi Kristina Brown ligger i koma, og om hvordan hendes fremtidsudsigter er.

Politiets talskvinde tilføjer, at efterforskerne ikke har fundet tegn på, at der er alkohol eller narkotika indblandet.

Tirsdag aften udsender familiens advokat, Christopher Brown fra Brown & Rosen LLC, en pressemeddelelse.

- Bobbi Kristina kæmper for sit liv og er omringet af sin nærmeste familie. Som hendes far allerede har ytret, beder vi jer respektere familiens ønske om privatliv i denne svære tid, står der i pressemeddelelsen, hvor advokaten også oplyser, at "de nu er i gang med at undersøge, hvad der skete forud for hendes indlæggelse".


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5ce83586f58b46a0a617ca5599d78d50.jpgNorth Fulton Hospital (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: Whitney Houston døde fattig

Her er dét, der hverken er be- eller afkræftet:

I en lydfil, der ifølge kilder stammer fra alarmopkaldet fra Bobbi Kristina Browns hjem, kan man angiveligt høre, at politi og ambulance bliver kaldt ud til en såkaldt "ECHO-level responce". Der er tale om en kvinde i akut livsfare.

"21-årig kvinde i badekar, ansigt nedad", lyder meldingen ifølge lydfilen.

En kilde tæt på familien udtaler, at Bobbi Kristina Brown allerede ved ankomsten til det lokale hospital, North Fulton Hospital, bliver lagt i kunstigt koma af lægerne.

En anden kilde udtaler, at Bobbi Kristina Brown "flere gange åbnede og lukkede sine øjne" mandag.

Samme dag overvejer lægerne ifølge kilden at vække Bobbi Kristina Brown fra den kunstige koma. Lægerne beslutter dog til sidst at vente. Ifølge kilden har den 21-årige kvinde flere krampeanfald mandag.

Midt på ugen dukker der historier op om, at Bobbi Kristina Browns hjernefunktion er væsentligt nedsat, og at der ikke er mere, lægerne kan gøre. Flere medier skriver, at den nærmeste familie er samlet ved Bobbi Kristina Browns sygeseng for at sige farvel.

Kilder tæt på familien fortæller, at det nu er Bobbi Kristina Browns far, Bobby Brown, der holder hendes videre skæbne i sine hænder. Ifølge et amerikansk medie håber faderen på et mirakel, da han kender én, der vågnede op fra koma efter otte dage.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9876949b310345c5ad5ca73e84bc8ae8.jpgEt billede fra 2012 viser Bobbi Kristina Brown med kæresten Nick gordon (Foto: AOP)


Torsdag kommer det frem, at flere kilder mener at vide at "Bobbi Kristina Brown skal have lov til at dø ifølge de læger", der siden lørdag formiddag har våget over den bevidstløse datter af Whitney Houston.

Men alle disse informationer er altså ikke bekræftet af officielle kilder eller selve familien.

Klart står det dog, at den tragiske sag på uhyggelig vis minder om dét, der udspillede sig for lige knap tre år siden, da Bobbi Kristina Browns mor, sangerinden Whitney Houston, blev fundet død.

11. februar 2012 klokken 15.55 lokal tid blev Whitney Houston fundet død i et fyldt badekar på Hotel Beverly Hilton i Los Angeles.

Politiet konkluderede efterfølgende, at den populære sangerinde døde ved drukning som følge af en hjertesygdom og narkotiske stoffer.

Sponsoreret indhold