Hollywood21. marts 2013

Honey Boo Boo: Se hendes mor dullet helt op

Den overvægtige reality-redneck er nærmest lækker
Den syv-årige skønhedsdronning Alana, kendt som Honey Boo Boo, er et kæmpe TV-hit. Hendes mor, June Shannon, er bestemt ingen skønhedsåbenbaring ...
Den syv-årige skønhedsdronning Alana, kendt som Honey Boo Boo, er et kæmpe TV-hit. Hendes mor, June Shannon, er bestemt ingen skønhedsåbenbaring ...
 Foto: All OverI går aftes fik TV-seerne sig en god griner, da der var dansk premiere på kultserien om den syv-årige skønhedsdronning Honey Boo Boo og hendes tossede bonderøvs-familie.

Moderen i familien er den stærkt overvægtige June "Mama" Shannon, 33. I gårsdagens afsnit så man hende gnaske på osterejer, mens hun fablede om, at det kunne være rart at tabe nogle kilo.

Janet Jackson: Vild elevator-vægt
Og det har redneck-moderen faktisk gjort. Efter hendes datter storhittede som amerikansk TV-fænomen, skrumpede June ind. Hun siger selv, at hun har smidt 46 kilo - og var da også nærmest nydelig, da hun for nylig poserede på den røde løber i New York i anledning af en prisuddelings-fest.

I serien er firebarnsmoderen alt andet end et glansbillede at se på med sine grånede lokker og mange overflødige kilo. Men på løberen i New York var hun helt smart med nyfarvet hår, sort kjole og fuld krigsmaling. Og noget slankere end i sommeren 2011, hvor vægten toppede med hele 165 kilo.

Vickie Jo: Besat af sin vægt

June Shannon har sagt, at hun ikke selv ved, hvorfor hun har tabt sig. Hun har hverken været på kur eller slankepiller.

- Men jeg er mere aktiv på grund af TV-serien. Og det har givet resultater, har hun udtalt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8407184707fb4923aacc30e26864e178.jpg


June Shannon var hoppet i festtøjet. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/88f8f48cbac144b88aa8bb20b0afde35.jpg


Med et "kom og ta' mig"-blik poserede hun for fotograferne. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold