Hollywood21. juli 2015

Homo-stjerne: Mit ægteskab er mit eventyr

"Modern Family"-stjernen Jesse Tyler Ferguson fejrer to års bryllupsdag med manden Justin Mikita
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tyler_ferguson_aop.jpg
 All Over Press

På tv er han både gift og har barn med en anden mand. I virkeligheden er stjernen fra successerien "Modern Family" Jesse Tyler Fergusons liv ikke langt fra tv-rollen.

For to år siden sagde han nemlig ja til sin udkårne Justin Mikita, og det fejrer parret ved at mindes deres nylige solskinsferie på den græske ø Mykonos.

På den 39-årige skuespillers profil på det sociale medie Instagram har han mandag delt et billede af sig selv og ægtemanden.

- Ægteskabet har været mit livs største eventyr. Glædelig toårs bryllupsdag til min bedste ven Justin Mikita, skriver han til et billede, hvor han giver sin udkårne et kærligt kys på kinden.

[node:aller-related-content]

I løbet af parrets romantiske ophold på den græske ferieø, har Ferguson og Mikita delt flere feriebilleder af sig selv med den smukke græske natur som baggrund.

- Dette er en selfie fra Ægæerhavet ved det smukke Mykonos. Det er ret farligt ... uden en selfiestang, joker skuespilleren om billedet, der viser ham selv og Mikita i bølgerne sammen med en gruppe venner.

Selve bryllupsdagen mandag fejrede parret dog hjemme i Los Angeles i USA, hvorfra Jesse Tyler Ferguson har delt et billede af en eksotisk blomsterbuket.

- Bryllupsdagsblomster fra Justin Mikita. Et foto bombarderet af blade, joker han om buketten, der har noget så specielt som miniatureananas mellem de rosa blomster.

Se billederne fra Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikitas ferie her og her.

Marriage has been the greatest adventure of my life. Happy two year anniversary to my best friend, @justinmikita!

Et billede slået op af Jesse Tyler Ferguson (@jessetyler) den

20. Jul 2015 kl. 8:09 PDT

Se også blomsterbilledet fra bryllupsdagen her.

Sponsoreret indhold