Hollywood vildbasse: Heldigt jeg blev ædru

Rob Lowe er glad for han slap flasken

Rob Lowe er glad for han slap flasken

Foto: All OverHvis man først har fået sig en dårlig vane, så kan det være svært at komme af med den igen. Derfor er skuespilleren Rob Lowe taknemlig over, at han er blevet ædru.

49-årige Lowe var i 80'erne en del af Hollywoods "Brat Pack", der også bestod af Charlie Sheen, Emilio Estevez og Andrew McCarthy, og de unge herrer blev kendte for deres kærlighed til en god fest og masser af damer.

Men mens nogle af de andre "Brat Pack"-medlemmer festede videre, søgte Rob Lowe hjælp på en afvænningsklinik, efter en sexvideo af ham fandt vej til offentligheden.
- Jeg er heldig, at jeg kom ud af det. Det er der nogle mennesker, som ikke gør, siger Lowe til Sunday Telegraph.

Selvom det ikke er let at komme ud af et misbrug, så var Lowe fast besluttet på, at det skulle lykkedes for ham.
- Du kan ikke drikke dig selv til døde, du kan ikke brænde ud på stoffer, du kan ikke bare være vild og lade industrien æde dig op. Jeg havde det sjovt, men jeg har været ædru i 23 år nu, og hvis jeg ikke var det, ville jeg ikke have klaret den, siger han.

Siden sine vilde ungdomsdage har "The Outsider"-skuespilleren fået sig en kone og to drenge, Matthew på 20 og John på 18 år.
- Mine to sønner er det vigtigste i verden for min kone og jeg. Jeg har opbygget min verden omkring dem, siger han til avisen.


Tom Cruise sagsøger medier


Man kan i november se Rob Lowe som den tidligere amerikanske præsident John F. Kennedy i tv-filmen "Killing Kennedy" på National Geographic.rob lowe

Sådan husker de fleste nok Rob Lowe (Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close