Hollywood7. september 2015

Hollywood-stjerne i vild forvandling

Kan du genkende det her store Hollywood-navn, efter han har gennemgået en stor forandring?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stjernen_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Den unge Hollywood-stjerne Shia LaBeouf er på det seneste blevet kendt for sin outrerede opførsel og lidt for indlevende tilgang til skuespilfaget. Specielt hans ydre tiltrak ham opmærksomhed med det lange, pjuskede hår og store skæg.

Men det gør han ikke længere. Nu er antrækket vendt 180 grader.

Ved filmfestivallen i Venedig i weekenden deltog den 29-årige skuespiller, og her lignede han mest af alt en nyudklækket rekrut fra militæret på vej i krig end den tidligere kombination af hulemand og vagabond, han har gjort sig bemærket med på det seneste.

Du kan se et nyt billede og et lidt ældre billede af Shia Labeouf i bunden af artiklen.

I flot jakkesæt og mega trimmet look betrådte stjernen den røde løber til den italienske filmfestival. Hjemmesiden stylenews.peoplestylewatch.com rapporterer om mulige årsager til, hvad der kan have fået Shia LaBeouf til at ændre sit ydre så radikalt.

[node:aller-related-content]

En af mulighederne kunne være sommerheden, men den er jo ligesom gået lidt på hæld. En anden forklaring kunne være, at han er ved at forberede sig til en rolle.

Det kunne ligne den excentriske skuespiller at gå hele vejen til æren for en rolle, hvor Shia fx tidligere skulle have haft sendt et sexbånd i forbindelse med sin audition til Lars von Triers ”Nymphomaniac”.

Men umiddelbart har stjernen ikke store projekter på tapetet, så den bedste forklaring er tilsyneladende, at han blev spottet med sin medstjerne Sasha Lane fra sin seneste film, ”American Honey”.

Så måske er der kommet en kvinde ind i hans liv, der har krævet forandringer på hårpragten.

https://imgix.seoghoer.dk/shia2.jpg
 Foto: All Over Press

Shia LaBeouf tilbage i oktober sidste år. (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/shia1.jpg
 Foto: All Over Press

Sådan så Shia LaBeouf ud i weekenden. (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold