Hollywood-par endelig gift efter 14 år

Amy Adams og Darren Le Gallo har været sammen i 14 år, og de har en lille datter sammen. Nu er de blevet gift

Amy Adams og Darren Le Gallo har været sammen i 14 år, og de har en lille datter sammen. Nu er de blevet gift

Foto: All Over PressEfter 14 års forhold, eller hvad der svarer til uendeligheder i Hollywood-målestok, har Amy Adams og Darren Le Gallo endelig giftet sig efter syv års forlovelse.

Det skriver blandt andet US Weekly og avisen Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Hot Hollywood-par: Hemmeligt gift

Den 40-årige fem-dobbelte Oscar-nominerede skuespillerinde og hendes lige så gamle skuespillermand mødte hinanden til skuespilundervisning i 2001 og har været sammen lige siden.

I 2010 blev parret forældre til datteren Aviana efter to års forlovelse, og dengang havde de heller ikke travlt med at gifte sig, fortalte "American Hustle"-stjernen i et interview med det eksklusive magasin Vanity Fair.

LÆS OGSÅ: Danske Michael gift med Hollywood-stjerne

- Vi har begge en idé om, at bryllupsceremonien skal være i enten foråret eller efteråret, men jeg har altid travlt med at arbejde i de måneder, lød det fra italiensk-fødte amerikanske skuespillerinde, der dog var helt sikker på, at Le Gallo var manden i hendes liv.

LÆS OGSÅ: Tillykke! Brad og Angelina gift

- Han er så dejlig og smuk, og han giver mig noget, som jeg aldrig selv kunne være i stand til at kunne give tilbage, tilføjede den rødhårede Golden Globe-vindende skuespillerinde.

Næste år kan den nygifte skuespillerinde ses i det længe ventede actionbrag "Batman vs. Superman," hvor hun spiller rollen Supermans kæreste, Lois Lane.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close