Hollywood30. januar 2012

Hør Demi Moores alarmopkald

Her Hollywood-stjernens panikopringning efter hendes kollaps for nylig
 (Foto: All Over)
(Foto: All Over)
 Foto: All Over

Hendes unge mand er skredet, og hendes misbrug tager til. Demi Moore er på totalt katastrofekurs.

I 2011 ryddede hendes 33-årige eksmand, Ashton Kutcher, forsider verden over, efter hans affærer med forskellige kvinder blev afsløret. Det endte med, at parret søgte skilsmisse. Intet kunne redde deres forhold.

Og i sidste uge blev den 49-årige stjerne så indlagt på Cedars Sinai-hospitalet i Los Angeles efter at være kollapset i en vild rus.

I mandags kom så alarmopkaldet som hele USA lige nu taler om. Her udleverer alarmcentralen nemlig opkald til medierne, når der er tale om kendte mennesker.

På båndet ringer en af Demis venner i panik til 911, og fortæller, at skuespilleren er kollapset efter at have røget noget, som ifølge veninden ikke er marihuana.

HØR DET AFSLØRENDE ALARMOPKALD HER.

Eksperter forsøger lige nu at spå om, hvad det så var, Demi have røget. Enkelte peger på, at det måske kan have været salvie - en plante, der gør en skæv.

Alle er enige om, at Demi kort og kort er i en frygtelig tilstand efter bruddet med Ashton og at hun skal have hjælp. I sidste uge afbrød
eks-manden da også sin ferie for at vende hjem til L.A. for at være der for hende.

Læs også: Sarah Jessica Parker: Med i pornofilm
Og i går besøgte en af hendes tætte veninder, instruktøren Patty Jenkins, hende, og hun siger, at Demi allerede har det fint igen.

- Demi er stærk, og historierne om hende, er lige nu stærk overdrevne, fortalte hun til de lokale medier i Los Angeles.

Sponsoreret indhold