Hitmager går fra teenagekæresten

Pas på, piger! Robin Thicke er lige blevet single

Pas på, piger! Robin Thicke er lige blevet single

Foto: All OverDe har været gennem tykt og tyndt sammen, men nu har "Blurred Lines"-sangeren Robin Thicke og skuespilleren Paula Patton valgt at gå hver til sit. Det skriver People Magazine.

- Vi vil altid elske hinanden og være bedste venner, men nu er vi enige om, at vi gerne vil separeres, siger parret til People i en pressemeddelelse.

Thicke og Patton mødte hinanden i 1991, da Thicke blot var 14 år, og begyndte at gå ud sammen et par år efter. Siden har de været uadskillelige frem til den overraskende meddelelse om separationen.

Miley Cyrus: Folk tror, jeg er en sexfreak

På trods af rygter om utroskab og flere udfordrende sceneshows med kvindelige kolleger, bl.a. skandale-sangerinden Miley Cyrus, i det forgangne år, har sangeren Robin Thicke holdt fast i, at forholdet var i skønneste orden.

- Jeg ved ikke, om jeg stadig ville være i live, hvis det ikke var for Paula. Hun er min evige støtte, min muse, kilden til min inspiration, og jeg elsker hende, udtalte han til Prestige Hongkong Magazine i 2013 ifølge ABC News.

Robin Thickes musikkarriere fik et boost i 2013 med hittet "Blurred Lines", mens Paula Patton har adskillige film bag sig blandt andet har medvirket i filmen "Mission: Impossible - Ghost Protocol".

Parret har sønnen Julian Fuego på tre år sammen.

Se hvilken dansk fodboldhelt, der også skal skilles


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close