Hollywood10. april 2015

Hillary Duff: Jeg var for tynd

Den amerikanske skuespiller var som ung badet i rampelysets skær. For at leve op til det tynde ideal, sultede den unge stjerne sig selv
Hillary Duff indrømmer, at hun var alt for tynd i starten af sin karriere
Hillary Duff indrømmer, at hun var alt for tynd i starten af sin karriere
 Foto: AOPFaktisk tog Duffs ekstreme kropsbesættelse så meget overhånd, at hendes krop efterhånden skreg efter mad, fortæller skuespillerinden til magasinet People.

- Jeg kan huske, at mine hænder rystede, fordi jeg ikke fik nok næring, erkender Duff åbenhjertigt i interviewet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne kæmper med ægteskabet

- Jeg var alt for tynd. Det var så usundt for mig, og jeg var så ulykkelig, siger den nu 27-årige skuespillerinde om sit eget kropsideal gennem ungdomsårene.

Duff mener, at der stadig er et ekstremt pres på piger om at holde sig slank og smækker, og hun klandrer selv det voldsomme fokus for at være grunden til sin tidligere vægt-besættelse.

LÆS OGSÅ: Se Hillary Duffs lille baby

- Rigtig mange piger på min alder var meget tynde. I dag tænker jeg, at det er virkelig skidt, men dengang var det mere normalt. Det er sindssygt, og jeg vil ikke være på den måde, fastslår skuespillerinden.

Da Duff i 2012 blev mor til sin nu treårige søn Luca, gjorde graviditeten, at der blev omrokeret en del på hendes krop, men på trods af efterfødselskiloene føler hun sig mere tilpas end nogensinde før, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Modelbureau: Derfor er Cover-model så tynd

- Kroppen hopper ikke tilbage i den form, som den havde inden graviditeten, men jeg behøver ikke længere at veje 50 kilo. Jeg er en 27 år gammel mor, og jeg føler mig fit, stærk og glad, understreger skuespillerinden, der i dag elsker sine kurver.

Sponsoreret indhold