Hollywood15. august 2010

Hilary Duff: Nu er hun gift

Desværre drenge - den smukke 22-årige skuespiller har sagt ”ja” til sin kæreste gennem 4 år
Hilarys kæreste friede til hende med en diamantring til 6 millioner kroner
Hilarys kæreste friede til hende med en diamantring til 6 millioner kroner
 Foto: All Over

Man kan åbenbart godt møde sin eneste ene som 18-årig. Det er i hvert fald, hvad der er sket for sangerinden og skuespilleren Hillary Duff (22), der i går blev gift med sin kæreste gennem 4 år, ishockeyspilleren Mike Comrie.

Læs også:
Hilary Duff: Forlovet

29-årige Mike Comrie friede til Hilary i februar i år mens parret var på ferie på Hawaii. Forlovelsesringen var en diamantring, der kostede intet mindre en 6 millioner kroner.

- Hun blev fuldstændigt overrasket. Jeg tror ikke det sker hele tiden. Jeg tror, at i de fleste tilfælde, så har folk en vis anelse om at det sker, og jeg synes det var fantastisk at han kunne overraske hende på den måde, har søsteren Haylie Duff tidligere fortalt til People Magazine.

Læs også: Hilary Duff: Gæt en mormor-arm

Hilary Duff slog som bare 15-årig igennem i Hollywood i tv-serien "Lizzie McGuire", og har siden spillet med i et utal af teenagefilm blandt andet "Material Girls" og "War Inc.".

- Jeg har aldrig mødt nogen, som kan sige et ondt ord om ham. Han er generøs, betænksom og sjov. Vi er ved at dø af grin hele tiden, fortalte Hilary.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/august/hilary-duff-gift2-jpg.jpg


Hilary Duff og Mike Comrie blev gift ved en intim ceremoni i Santa Barbara i Californien (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold