Hollywood5. januar 2017

Se videoen: High School Musical-stjerner genforenet i ny duet

De mange High School Musical-fans verden over fik et af deres ønsker opfyldt, da Ashley Tisdale og Vanessa Hudgens indspillede en duet sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.648651.jpg
 Foto: All Over

Det er efterhånden over ti år siden, vi første gang mødte Troy og Gabriella for første gang i "High School Musical". Sammen med resten af castet tog de hurtigt hele verden med storm, og de fleste teenagere både sang og dansede med på de populære sange.

Festen varede dog kun til 2008, hvor den tredje og sidste film udkom, og siden har fansene igen og igen håbet på en genforening mellem skuespillerne.

Nu har de fået et lille plaster på såret.

[node:aller-related-content:invalid_0]

Skuespilleren Ashley Tisdale, der spiller Sharpay i de populære film, har nemlig i dag sin egen Youtube-kanal. Her lægger hun løbende videoer ud, hvor hun synger sine egne versioner af forskellige sange.

Tirsdag kunne hun så overraske sine mange følgere med en speciel gæst - nemlig Vanessa Hudgens, der spiller Gabriella i High School Musical.

Her afslører de to piger, at det faktisk er første gang, de synger en duet sammen, da de aldrig fik lov til det i filmene.

[node:aller-related-content:invalid_1]

I videoen, der har fået over 4 millioner afspilninger, synger de to veninder Elle King-nummeret "Ex's & Oh's". Du kan se den herunder:

Du kan se mange flere billeder af stjernerne fra "High School Musical" i galleret herunder.

High School Musical - 10 år senere

[node:aller-related-content:invalid_2]

Sponsoreret indhold