Hollywood27. januar 2015

”Hermione” skal være eventyrprinsesse

Emma Watson skal spille hovedrollen som den smukke Belle, når Skønheden og udyret genindspilles
Emma Watson var med i sin første "Harry Potter"-film i 1997. I dag er hun blevet en voksen kvinde.
Emma Watson var med i sin første "Harry Potter"-film i 1997. I dag er hun blevet en voksen kvinde.
 Foto: All Over PressVi lærte hende at kende i 1997 som den lille charmerende pige Hermione i den første af de i alt otte succesfilm om Harry Potter.

Siden er den britiske skuespillerinde Emma Watsons popularitet blot blevet større, og snart kan hun skrive endnu en kæmperolle på sit cv.

Mandag aften afslørede den tidligere barnestjerne på sin Facebook-profil, at hun skal spille Belle i en ny såkaldt "live action"-film baseret på Disney-tegnefilmen "Skønheden og Udyret".

LÆS OGSÅ: Emma Watsons pinlige trussekiks

- Endelig kan jeg fortælle det. Jeg skal spille Belle i Disneys "Skønheden og Udyret". Den film betød meget for mig i min barndom, og det føles næsten surrealistisk, at jeg får lov til at danse til "Be our Guest" og synge "Something There", skriver hun og tilføjer:

- Mit 6-årige jeg er ved at slå flik flak. Nu er det vist tid til at starte på sangundervisning. Jeg glæder mig til, I får den at se.

GALLERI: Emma Watson: Fræk barnestjerne


Film i genren "live action", som er baseret på Disney-tegnefilm, er blevet meget populære de seneste år. Blandt andre kan nævnes Tim Burtons fortolkning af "Alice i Eventyrland" fra 2010, "Eventyret om Askepot", som har premiere til marts, og "Junglebogen", som forventes at have premiere i 2016.

Disney-tegnefilmen "Skønheden og Udyret" blev en stor succes i 1991, hvor den ramte biograferne, og siden har den indhentet, hvad der svarer til næsten en milliard kroner i forskellige opsætninger og udgivelser. I 1994 blev den sågar til en Broadway-opsætning.

LÆS OGSÅ: Emma Watson: Potter-profitmager

Også i Danmark har vi taget musicalversionen til os, og Det Ny Teater har indtil for nylig haft musicalen på programmet for fulde huse.

Ifølge The Guardian er det manden bag Twillight-filmene "Breaking Dawn" - del et og del to, Jim Cordon, der skal instruere filmen, og optagelserne forventes at begynde i løbet af 2015.

Sponsoreret indhold