Hollywood 10. juli 2017

Se billederne:: Her viser Jamie Dornan kæmpe bule i bukserne

Den irske skuespiller Jamie Dornan kunne forleden fremvise en gigantisk bule i bukserne, der formentlig fik flere piger til at græde i glæde. Desværre viser det sig, at der ikke var tale om hans penis, men i stedet en golfbold

Han er kendt for sin rolle som den frække og mystiske Mr. Grey i ”Fifty Shades”. Og han er kendt for rollen som den sofistikerede og mystiske morder i ”The Fall”.

…. Og nåeh ja… og så er han åbenbart også kendt for at være godt udrustet i underbuksen.

For nylig kunne den irske skuespiller Jamie Dornan hvert fald fremvise, hvad der bedst kan beskrives som en gigantisk bule i underbukserne – til stor glæde for hans tusindvis af fans.

Billedet af 35-årige Jamie Dornan med indhold i underbuksen blev taget i et smukt område i Irland, hvor skuespilleren lod sig fotografere for at reklamere for det smukke land.

Men det var altså næppe det smukke landskab, som især pigerne fokuserede på. De var i stedet optaget af det, der stak ud af hans grå jeans… for det kunne da ved første øjeblik ligne hans ”du ved nok”.

Desværre må vi hellere fastslå, at Jamie Dornan ikke valgte at fremvise et stykke af sin penis, da han reklamerede for det irske land.

Jamie Dornan med en golfvold i underbuksen. Foto: Twitter/Nortern Ireland

I stedet er bulen i hans bukser en golfbold. Den populære skuespiller valgte nemlig at reklamere for sit hjemland ved at spille en omgang golf, og det var i den forbindelse, at billedet af ham og bulen i hans bukser kom til verden.

Jamie Dornan er heldigvis ikke den eneste kendis, der bevidst eller ubevidst har vist ”bulen i bukserne” til omverdenen. SE og HØR har herunder samlet et stort galleri med kendte, der alle har en bule i bukserne. Spørgsmålet er, om du genkende de kendtes buler?

Test dig selv i det store galleri herunder:

Kendte mænd med buler i bukserne

Sponsoreret indhold