Hollywood5. april 2016

Åhh nej! Her styrter Taylor Swift på løbebåndet

Den amerikanske sangerinde Taylor Swift optræder nu i en reklame for Apple Music. Her kan man se den populære sangerinde løbe på et løbebånd til tonerne af et Drake-nummer. Desværre kan hun ikke helt koncentrere sig om fodarbejdet – og så ryger hun ellers i gulvet. Se klippet herfra
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylor_swift_front.jpg
 Foto: Facebook

Det er ikke sjældent, at kendte mennesker medvirker i reklamer. Stjerner som for eksempel George Clooney, Messi, Christiano Ronaldo og Morgan Freeman er blot et lille udpluk af de stjerner, der har haft en sidebeskæftigelse som reklamemand.

Og nu er den amerikanske sangerinde Taylor Swift også hoppet med på bølgen. Og selv om sangerinden for nylig rasede mod Apple Music i et åbent brev, er det netop Apple Musics iTunes, hun nu reklamerer for.

I reklamen, som du kan se nederst i denne artikel, kan man se Taylor Swift i gang med at træne. Hun hopper således op på et løbebånd til tonerne af et Drake-nummer.

Men sangerinden er åbenbart så optaget af Drake-nummeret, at hun helt glemmer fod-arbejdet. Og ja…. Så ender det jo galt.

Du kan se reklamen herunder:

Taylor Swift udsendte for nylig et åbent brev, hvori hun rasede mod Apple Music, fordi de tilbød hendes album ’1989’ uden at betale hende penge.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_23.png

Sponsoreret indhold