Hollywood1. august 2016

Utroligt, men sandt: Her kender INGEN Kardashian-klanen

Kardashian-pigerne har været en tur i Cuba. Og de var vilde med landet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kourtmas.jpg
 Foto: All Over Press

LOS ANGELES/SE og HØR: Der findes et sted på jorden, hvor ingen kender Kardashian-søstrene.

Stedet er naturligvis Cuba, hvor befolkningen i årtier har levet afsondret fra omverdenen i det kommunistiske ø-fængsel. Præsident Obama skrev i år historie, da han åbnede for relationer mellem USA og Cuba. Luftfartsrestriktioner er nu også ophævet, og amerikanerne kan blot søge turistvisum uden at skulle frygte for deres liv. Det gjorde Kardashian-søstrene for nylig, og således rejste både Kim, Kourtney og Khloé til Cuba med alle deres unger.

Afsnittet blev vist søndag aften i USA.

- Amerikanerne har alt for travlt. Hernede giver I jer tid til tingene, siger Khloé til de lokale i afsnittet.

Kourtney og Kim er også ganske imponerede over, at ingen genkender dem på gaden. Grunden er, at Cuba har strenge restriktioner på både TV og internet - og derfor har den kendte reality-familie ingen fans i kommu-landet 160 kilometer syd for Florida.

https://imgix.seoghoer.dk/kimkanye_0.jpg
 Foto: All Over Press

Kanye, North West og Kim Kardashian på gaden i Cuba.

At Kardashian-familien har fået lov til at filme i Cuba er også ganske imponerende. Som bekendt styrede Fidel Castro landet med en jernnæve af rang - men efter brormand Raúl tog styringen, er det nu muligt at optage TV dernede. Kardashian-episoden virker dog nærmest en smule som en reklame for landet. Man hører i hvert fald intet om fattigdommen - og dermed kan det tænkes, at Cubas pressefolk alligevel har haft nogle krav og restriktioner på optagelserne. Det kommer til danske seere på TV3 til efteråret.

Afsnittet handler også om Lamars afhængighed - og hvordan Khloé kæmper for at holde Lamar clean. Læs mere om det her:

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold