Hollywood14. april 2014

Her får danske Josefine et kys af selveste Johnny Depp

Den 20-årige kvinde havde ventet 15 timer på sit idol
Af af
Johnny Depp kyssede danske Josefine
Johnny Depp kyssede danske Josefine
 Foto: AOP
Der er nok mange kvinder, der er ganske jaloux på danske Josefine Najbjerg Hansen i disse dage. Den 20-årige dansker har nemlig scoret sig et kys af selveste Johnny Depp.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp forlovet med ung skuespiller
Kysseriet, som blev foreviget af utallige pressefotografer fra hele verden, fandt sted torsdag i Hollywood, da der var premiere på filmen 'Transcendence', hvor hendes idol selv spiller en af hovedrollerne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3cc88deaef3b4d4da0877886c72ada2c.jpgDanske Josefine havde lagt en plan for at lokke selveste Johnny Depp til at kysse hende - med sort tusch havde hun skreget 'KISS HERE' på kinden - og planen virkede (Foto: AOP)


Josefine Najbjerg Hansen fortæller til Ekstra Bladet, at hun havde lagt en plan, der ville lokke Johnny Depp til at kysse hende.

LÆS OGSÅ: Er Johnny Depp død?

Planen havde været under opsejling i hele 15 timer, hvor det danske idol stod spændt og ventede foran det sted i Hollywood, hvor verdensstjernen ville dukke op. Og med en sort tusch havde hun skrevet 'KISS HERE' (kys her, red.) i ansigtet og tegnet en cirkel, så Johnny Depp ikke var i tvivl om, hvor han skulle kysse.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4900bb6524e34498881296814645dcf2.jpgSmask! Dejlige Johnny Depp serverede et kys til danske Josefine (Foto: AOP)


Og planen virkede!

For da den populære skuespiller dukkede op, var han ikke sen til at gå hen til danske Josefine og serverede et smækkys på hendes kind - og siden har Josefine (forståeligt nok) svævet på en lyserød sky:

LÆS OGSÅ: Her kysser Johnny Depp mandlig TV-vært- Manden er en fantastisk skuespiller. Og så er han så sød ved sine fans. Johnny Depp har aldrig været speciel glad for opmærksomheden, men han ved, at ét sekund med en fan kan betyde så meget, siger Josefine til Ekstra Bladet og tilføjer:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/923a6a8ddf9e4562aeb937819521e99c.jpgJohnny Depp til torsdagens premiere på 'Transcendence'. Som altid var den 50-årige populær blandt kvinderne (Foto: AOP)


- Hvis I kigger mod vest, er jeg sikker på, at I kan se den lyserøde sky, jeg flyver rundt på herovre. Jeg er ekstremt glad. Én procent fordi min plan virkede, og 99 procent fordi jeg er blevet kysset af den sødeste og smukkeste mand på Jorden.

Sponsoreret indhold