Hollywood30. april 2015

Her er verdens smukkeste kvinde

50-årig skuespillerinde løber med den fornemme titel
Af af
50-årig skuespillerinde løber med den fornemme titel
50-årig skuespillerinde løber med den fornemme titel
 Foto: AOPVerdens smukkeste kvinde har langt, mørkt hår. Hun har brilleret i rollen som Agent Catwalk og har høstet utallige priser for sine evner som skuespiller - blandt andet en Oscar.

Og så er hun med sin alder på 50 år den ældste til nogensinde at løbe med den fornemme titel.

People Magazine har netop udråbt den 50-årige skuespillerinde Sandra Bullock som verdens smukkeste kvinde.

I et interview med det amerikanske magasin fortæller Sandra Bullock, at det kom noget bag på hende, at hun løb med titlen.

LÆS OGSÅ: Så er det afgjort: Her er verdens mest sexede kvinde

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/432482cbc8754ed597f19cf53c7a0292.jpgHer er hun så - verdens smukkeste kvinde (Foto: AOP)


- Jeg sagde bare, "det er jo vanvittigt". Jeg har ikke fortalt det til nogen, siger skuespillerinden, der bestemt ikke kun lever højt på sit gode udseende. Hun har høstet utallige priser for sit skuespiltalent, og Sandra Bullock har arbejdet foran filmkameraer i mere end 20 år.

Hun slog for alvor igennem, da hun spillede over for Keanu Reeves i actionfilmen 'Speed' fra 1994.

Det var dog først i rollen som Leigh Anne Tuohy i 'The Blind Side' fra 2009, at hendes talent virkelig blev udfoldet. Hun vandt både en Oscar og en Golden Globe for rollen i sportsfilmen.

Så sent som sidste år var hun nomineret til en Oscar for hendes rolle i 'Gravity'. Samme år krøb hun til tops på Forbes-listen som en af de højst betalte skuespillere i verden

Og nu kan hun altså også kalde sig verdens smukkeste. Tillykke herfra.

Sponsoreret indhold